Chinese en Thai Massage in Antwerpen

Overzichtskaartje van Chinese en Thai Massage in Antwerpen

Overzichtskaartje van Chinese en Thai Massage in Antwerpen, waar ca. 20 Chinese en 20 Thaise massagesalons zijn gevestigd. De Chinese massage salons zijn voornamelijk in het centrum gelegen.
Hoewel Antwerpen ook een Chinatown kent, in en rond de Van Wesenbekestraat, zult u daar geen Chinese massagesalon aantreffen. Dit in tegenstelling tot andere grote steden, zoals b.v. Londen, Amsterdam of Den Haag.
De laatste jaren groeit net als in andere grote steden het aantal Chinese massage en beautysalons.
Parkeren in Antwerpen is niet altijd even gemakkelijk, omdat een groot gedeelte van het centrum autovrij is gemaakt.Er zijn echter een groot aantal parkeergarages beschikbaar in en nabij het centrum. Vanaf 2015 wordt er bovendien een nieuw parkeergeleidingssysteem geïnstalleerd.
Hoewel wij onze kaartjes regelmatig bijwerken en er naar streven deze website “up to date” te houden, kan het soms gebeuren dat er gegevens ontbreken of verouderd zijn.
Per 1 januari 2018 is deze kaart geheel geactualiseerd

Heeft u nieuwe adressen, adreswijzigingen, naamswijzigingen, gebroken links etc. te melden, laat het ons dan weten via ons contactformulier.

De Thaise massagesalons zijn aangegeven met een groene marker en de Chinese Massagesalons met een rode marker. Klik op de gewenste marker voor meer informatie.