Over ons

Massage-maps.com toont u overzichtskaartjes van alle Chinese en Thaise massagesalons in Nederland, in kaart gebracht per provincie en stad met behulp van Google Maps.
Chinese en Thaise massages zijn tegenwoordig erg populair, heel ontspannend en over het algemeen niet duur.
De laatste jaren is vooral het aantal Chinese massagesalons enorm toegenomen, met name in de grote steden als Amsterdam en Den Haag.
Buiten de grote steden is er een sterke groei van Thaise massagesalons, op industrieterreinen maar dikwijls ook als thuispraktijk.
Momenteel zijn er in Nederland meer dan 300 Chinese massagesalons gevestigd, voor het merendeel in de grotere steden, terwijl er van de Thaise massagesalons meer dan 500 bestaan.
Niet alleen het aantal van de salons breidt zich sterk uit, ook de faciliteiten in deze bedrijven nemen toe.
Waar de behandelingen in Chinese massagesalons zich vroeger beperkten tot een voetmassage en lichaamsbehandelingen, zijn sommige salons omgetoverd tot complete Beautysalons of zelfs Wellness centra.
Hotstone, cupping, nagelverzorging, pedicure, haarverzorging, cosmetische gezichtsbehandelingen behoren dikwijls tot de mogelijkheden.
Veel Thaise massagesalons zijn reeds uitgegroeid tot heuse Wellness centra, inclusief sauna en bubblebaden, waar je tegen een redelijk tarief urenlang verwend kan worden.
Om het aantal locaties waar de diverse salons zijn gevestigd overzichtelijk te maken hebben wij een aantal Google kaarten (maps) ontwikkeld, waar per provincie de vestigingen zijn aangegeven.
De markers geven de locatie aan en de venstertjes verwijzen u door naar de beschikbare informatie over de salon.
Onze website is ‘responsive’ en past zich automatisch aan, handig als u onderweg bent of even niet over een desktop kan beschikken.
Hoewel wij de gegevens op deze website regelmatig updaten, kan het soms gebeuren dat een adresvermelding op deze website niet meer actueel is, door sluiting, verhuizing of overname door een andere eigenaar.
Een verzoek om dit aan te passen kunt u richten tot de beheerder van deze website, dit geldt ook voor adressen die (nog)niet staan vermeld op massage-maps.com
Voor overige vragen of opmerkingen kunt u desgewenst contact opnemen met de beheerder.