Chinese en Thaise Massage Noord-Holland

Massagesalons Noord Holland

Overzichtskaart Chinese Massage en Thaise Massage in Noord-Holland, interaktief in kaart gebracht met adressen, routebeschrijvingen en links met meer informatie. Chinese Massagesalons zijn herkenbaar aan een rode marker en de Thaise Massagesalons zijn voorzien van een groene marker.


Overzichtskaartje van Chinese en Thaise massagesalons in de provincie Noord-Holland. De meeste massagesalons bevinden zich in Amsterdam met meer dan 100 Chinese massagesalons en 35 Thaise massagepraktijken.
Tegenwoordig zijn er veel Chinese massagesalons te vinden in Amsterdam-Zuid en Amsterdam-West.
Van de stad Amsterdam is nog een aparte kaart beschikbaar.

Ook de massagesalons waar andere Oosterse/Aziatische massages worden aangeboden zoals b.v. Balinese of Pidjit massages kunt u op deze kaart vinden.
In Alkmaar, Haarlem en vooral in Hilversum kunt u tegenwoordig goed terecht voor zowel Thaise als Chinese massages van een goede kwaliteit. Veel van deze salons bieden naast massages ook  pedicure, manicure en schoonheidsbehandelingen aan en zijn in het algemeen ook vrouwvriendelijk.
Thaise massagesalons zijn gemarkeerd met een groene marker en de Chinese salons met een rode marker. Voor meer informatie (zoals prijs, openingstijden, reviews etc.) kunt u op de marker klikken.