Chinese en Thaise Massage Zuid-Holland


Overzichtskaart Chinese Massage en Thaise Massage in Zuid-Holland, interaktief in kaart gebracht met adressen, routebeschrijvingen en links met meer informatie. Chinese Massagesalons zijn herkenbaar aan een rode marker en de Thaise Massagesalons zijn voorzien van een groene marker.


Chinese en Thaise massagesalons in Zuid-Holland.
Het grootste gedeelte van de massagesalons in deze provincie bevindt zich in de regio’s Den Haag en Rotterdam, waarvan op deze website aparte overzichtskaartjes beschikbaar zijn.
De laatste tijd worden er veel Chinese massagesalons in Den Haag op last van de gemeente voor minimaal een half jaar gesloten. Dit in het kader van het beleid van burgemeester van Aartsen het groeiend aantal Chinese massagesalons terug te dringen. Hiervoor worden bestemmingsplannen gewijzigd, maar vooral de verscherpte controles op het mogelijk verlenen van seksuele diensten hebben er reeds toe geleid dat er een groot aantal Chinese massagesalons gedwongen werden hun deuren voor een half jaar te sluiten.
De Chinese massagesalon zijn aangegeven met een rode marker en de Thaise massagesalons met een groene marker.
Klik voor meer informatie (adresgegevens, telefoon en eventuele reviews) op de marker.
Klik op de afbeelding in het geopende venstertje, u wordt doorgelinkt naar de pagina van de betreffende massagesalon of praktijk.