Nieuws

Aziatische massage in Aken


Voor de liefhebbers van Chinese massage en Thaise massage, biedt de stad Aken en de omgeving tal van mogelijkheden net over de grens.
In en rond Aken zijn meer dan 20 Aziatische massage salons te vinden: 20 Thaise Massagesalons en 4 Chinese Massagesalons.
De kwaliteit van de Aziatische massagesalons in deze stad is over het algemeen zeer goed en tegen een redelijke prijs, rond 35 en 40 euro per uur.
Als aanvulling op de traditionele Thaise of Chinese massage bieden veel van deze winkels een aantal gezondheids- en schoonheidsbehandelingen.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel vrouwen, maar ook koppels op zoek naar na een vermoeiende ‘shopping dag’ zich laten verwennen met een ontspannende massage.
De meeste salons zijn gevestigd in en nabij het centrum van Aken, elke dag geopend, ook in het weekend van 10:00 tot 19:00 uur en sommigen zelfs tot 22:00 uur
Een afspraak is normaal gesproken niet nodig, je kunt meestal zo binnenlopen.
U zult versteld staan van de Aziatische gastvrijheid en vriendelijkheid in deze salons.

Over het algemeen is er voldoende parkeergelegenheid in het centrum van de stad.
Naast de mogelijkheid om te parkeren op de openbare weg, zijn er in Aken een groot aantal parkeergarages, 18 in totaal met 7.600 parkeerplaatsen.
Veel van deze parkeergarages bieden kortingen voor lang parkeren.

Naast deze Aziatische massage salons is Aken natuurlijk ook een leuke plek om te verblijven. De stad heeft een compacte oude stad met prachtige pittoreske straatjes waar u veel boetieks, winkels en cafés kunt vinden. Zeer aan te bevelen om eens doorheen te wandelen, voor of na een ontspannende massage.

Hieronder vindt u een kaart: met groene markering zijn de Thaise massagesalons aangegeven en met rode markeringen de Chinese massagesalons.
Klik op de markers voor het informatie-venster dat wordt geopend.
De links dienen voor nadere informatie over de salon.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.