Nieuws

Inval in Chinese massagesalon


Massage GoeyGisterenmiddag 11 februari vond er een politie inval plaats,  in Chinese massagesalon Goey aan de Lindelaan in Rijswijk.
Volgens een ooggetuige werden bij deze actie 11 personen ingezet, waarvan 4 geüniformeerde agenten, 2 rechercheurs, de overigen behoorden tot de IND en andere controle instanties.
Dat het hier niet om een normale “controle” actie ging, moge duidelijk zijn, gezien het aantal ingezette personen,.
Waarschijnlijk is een andere Chinese massagesalon in Rijswijk, Tanna aan de Haagweg, al eerder een doelwit geweest, omdat het bedrijf ineens is dichtgeplakt met papier, met de mededeling dat ze een maand op vacantie zijn, vrij ongebruikelijk voor een Chinese Massagesalon.
Het resultaat of de uitkomst van de invallen is tot op heden nog niet duidelijk. Dikwijls wordt dit pas bekend gemaakt als de salon een sluiting krijgt opgelegd.

De gemeente Rijswijk voert met deze actie voor het eerst het beleid uit, dat een aantal maanden geleden werd aangekondigd. Zie bericht
In samenwerking met de gemeente Den Haag wil men het aantal Chinese massagesalons aan de Rijswijkseweg en het verlengde daarvan de Haagweg terugdringen.
Rijswijk maakt hierbij gebruik van de expertise van een speciaal team uit Den Haag, dat in de afgelopen jaren actief is, speciaal op het gebied van Chinese massagesalons.

Kaartje Chinese en Thaise Massagesalons in Den Haag en Rijswijk

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.